Homosexuální lobby posbírala v minulých dnech další trofeje. New York legalizoval homosňatky, extravagantně pornografická Lady Gaga „koncertovala“ pro Gay Pride v Římě a nad tuzemským srpnovým pochodem sodomitů převzal záštitu pražský primátor za ODS Bohuslav Svoboda. 

Jak jsem se dočetl v americkém tisku, newyorkský zákon, povolující sňatky osob stejného pohlaví, měl podporu nemalé části finančních elit na Wall Street. Zdá se, že místo, tradičně spojované s machistickou kulturou striptýzových barů, hazardu, chlastu a rychlých aut, má i svůj nepřehlédnutelný růžový odstín. Demokratický guvernér a rádobykatolík Andrew Cuomo si rozhodně nemůže stěžovat na údajnou ideovou nesmiřitelnost Republikánů, když mnozí jejich korporátní sponzoři, působící na Wall Street, poskytli nemalé prostředky na jím vedenou kampaň za legalizaci homosexuálních sňatků. Cuomo si spolupráci s velkými hráči finančního pupku světa prý nemůže vynachválit, bez jejich finanční podpory by tato další etapa v sodomizaci americké společnosti byla jen stěží dosažitelná.

Cuomova kolegyně z Demokratické strany Hillary Clintonová, jinak též ministryně zahraničí, se tento týden pochlubila, jak její úřad a americké velvyslanectví v Římě sehrálo klíčovou úlohu při zajištění účasti Lady Gaga na festivalu Sodomy a Gomory v ulicích Věčného města. Nyní alespoň víme, co má být cílem všech těch nesmyslných vojenských intervencí posledních let. Stojí to sice životy tisíců amerických vojáků, nemluvě o řádově vyšším počtu nebožtíků z řad domorodců, ale když všechno nakonec dobře dopadne, bude se bisexuální italsko-americká celebritka, kopulující v přestrojení za Máří Magdalénu s Jidášem, jednou předvádět i na hlavním teheránském náměstí. Válkou proti terorismu za svobodu pro Lady Gaga!

Gynekolog a pražský primátor Bohuslav Svoboda asi chce být také světový. Před pár dny jsme si připomněli, že to bylo pět let, kdy poslanci přehlasovali prezidentovo veto zákona o registrovaném partnerství.  Inu, pokrok nezastavíš, čecháček se opět sklonil před světáčkem. Počátkem srpna se do pražských ulic vyvalí místní odnože „hnutí za práva LGBT“ a lze čekat, že s nemalou mezinárodní podporou v zádech. Proč tutéž podporu nalézají u primátora, spjatého s ODS? Je tato politika pražských občanských demokratů pouze potvrzením již déle trvajícího trendu, rozpouštějícím mainstreamovou politickou pravici v kyselině politické korektnosti a sociálního inženýrství?